tirsdag 22. november 2011

Hverdagsliv......

Appelsinene er modne for innhøsting og morgenjuice!!! :O)
 Idag har vært et slaraffendag hittil.....  Etter en laang og god frokost på takterrassen med varmt, ferskt brød fra bakeren, yoghurt, kaffe, te og nypresset appelsinjuice fra appelsintreet i hagen måtte vi hvile litt på solsengene frem til det var på tide å hente litt lunch ....


Sakte men sikkert dukket det opp et skyet slør foran solen og da ble det plutselig ikke så varmt lenger! Hva skal man finne på da???
Jo, "vri-åtter" er vel passe på en sådan dag??? Først blånektet husets herre, men etter å ha servert ham kaffe og en skikkelig sjokolade-croissant, gikk han med på det! Mannen har bare flaks og vant igjen og igjen, mens jeg ble mer og mer revansjesugen .... til sist fikk han visst et kick og måtte "gjøre noe" ....  og forsvant!!!


Sitronene er også klare for å bli til citron-sorbet!!!
Vinner-rekka må ha trigget adrenalinet, for det neste jeg hører er kosting og feiing over en lav sko utenfor. Kjekt det, hvis et par omganger med tap i vri-åtter kan får ting gjort! ;) Kanskje jeg har kommet over en ny taktikk??? !!! ;o)

Nå  bærer det avsted til Chania for å handle inn litt stort igjen. Det får bli dagens trim!!! Imorgen skal vi bevege oss mer .... har vi planlagt!

Vær: Lettskyet til skyet       Temperatur 14 grader

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar