søndag 13. november 2011

Skikkelig uggent høstvær....

Ja, det var vel ikke annet å vente!!! Etter mange dager med norsk sommervær, slo været til og minnet oss om at vi tross alt skriver 13. november! Vi var ikke helt uforbredt, for det var varslet .... og det er faktisk fascinerende å stå å kikke ut på bølgene som koker og fråder!!! 


 

Vi tok en liten tur ned på stranden, og der var vi, ikke overraskende, ganske alene. 

 
Sommerens parasoller ble sakte men sikkert ribbet for sine beskyttende blader og på stranden lå flere fisk og krabber som dessverre ikke klarte å finne veien tilbake til havet! Ja, ja .. naturen tar og gir ...

 

En slik uværsdag, er en utmerket dag å gjøre rent - så vi gikk til den med stor iver! :) Herren i huset huserte med støvsugeren og jeg trakterte moppen! Det gikk radig til tonene av Gasolines "This is my life" ..... akkompagnert av regnets tromming på rutene og vind- og bølgebruset fra stranden!


Etterpå synes vi at vi hadde vært så flinke at vi fortjente en liten tur ut i været! Da var det bare å holde på parykken og søke ly, men vi fikk da en liten prøvesmak på kretensisk vindvær! Nedenunder kan dere også kjøre video og være med på opplevelsen! :)Passe kalde og våte kom vi oss hjem! Lunch hadde vi glemt! Oj, uten mat og drikke.... !!! Før jeg rakk og snakke om lavkarbo og kanskje linsesuppe? ... vanket det ost, kjeks, te og rødvin ... slettes ikke så galt for lunch det heller  .... :) !Etter lunch, godt cuddlet opp i sofakroken, med nedsunkne skuldre og koselig musikk, var det bare å finne frem håndarbeidet og få produsert et par lapper til et fremtidig slumreteppe!

Hvor man enn er på kloden ... vi nordmenn har en egen evne til å vite hvordan vi koser oss best mulig! Om et par dager er uværet over og vi skal nå planlegge en 3-4 dagers tur for å besøke øst-siden av øya. Da tar vi med oss Spinalonga, Agios Nicolaós, Lasithi-slettene, Det historiske muséet i Heraklion, Knossos samt områdene aller lengst øst.

Siden skal vi forsøke å få med oss så mye som mulig av sydkysten på vei hjem!

Vi  rekker ikke å kjede oss! Men vi får håpe det også blir tid til å "kjede seg" litt!! Det gjør jo ikke vondt det heller!

Vær:  Liten storm og tunge skyer        Temperatur: Ned til 9 grader !!!

1 kommentar:

  1. Denne dagen er vel den jeg misunner dere mest hittil :-) Vandre langs sjøen i skikkelig ruskete høstvær og så inn for å kose seg med håndarbeid og varm drikke i sofa'n. Dååååån....

    SvarSlett