lørdag 3. desember 2011

Ikke et vindpust ..... og 30 grader i solsteika!!!

Idag gjorde vi absolutt ingenting - bortsett fra å nyte varmen, utsikten og stillheten! Resultat: vi sitter med litt stive masker her nå .... enda vi har brukt faktor 30 - begge to!!! (Ja, mirakler kan skje!!! ;0) ....)

Herren i huset er på jakt etter de beste emnene for dagens friskpressede juice! :)

Etter å ha lyttet til musikk og lydbok et par timer var det dags for litt lunch fra bardisken på takterrassen! Med en utsikt som dette, kan lunchen ta lang tid!
 

Vi har ellers en curiositet her i vår lille village. Fiskemannen, kjører rundt i en pick-up med løse fiskekasser  på planet. På taket har han limt fast en megafon og gjennom den gir han tilkjenne at han kommer! Som vår utleier advarte oss på forhånd; "Hvis dere hører bråk, så dere tror at tredje verdenskrig har brutt løs - så er det bare fiskemannen som kommer!" Det var jammenmeg ingen overdrivelse - for vi trodde at det var sluppet løs en farlig basill eller et farlig utslipp av noe slag, og at alle skulle evakueres, ...for en odør spredde seg rimelig raskt .... og så var det bare fiskemannen!!!


Vi fikk klare flashbacks til "Mr. Unhygienix" i Asterix og Obelix, men vår fiskemann var ikke like glad i å bli fotografert. Når han så kameraet ble han nesten hissig og vi forhalte rimelig kjapt!


 Etter flere timer i horisontalen kun understøttet av frokost, litt mellom-måltid, lunch, litt mellom-måltid + litt goodies nå og da ... sa samvittigheten vår at det var tid for en liten tur .... så vi spente på oss joggeskoene og tok en tur til Plaka og Kokkino Horio.
På turen hadde vi en lang prat med innehaveren av stedets hagesenter og på vei hjem plukket vi en liten bukett med hva grøftekanten kunne by på.
På denne tiden blomstrer både små Påskeliljer, Krokus og Alpefioler - alle ville i grøftekanten ...

Vær: Nyyyyydelig          Temperatur: 20 grader  ( i skyggen må vite.... )

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar