lørdag 24. desember 2011

Julaften!

Det er julaften og vi har stått og sett på bølgene som jager inn mot land! Det er flotte farger som dannes, når slike krefter blander mer oksygen i vannet enn vanlig!!!Ellers står vi litt maktesløse etter at slakteren må ha sett dobbelt - hvis ikke trippelt - når vi bestilte mat til oss to (2!!!!)  til jul. Vi står nå overfor en marathon-spise, hvor Babettes gjestebud bare kan trekke inn følehornene!!! Kalkunen hadde vi regnet med ble litt mindre etter ribbing - ;o) - men den holder den nette vekt av 7,5 kg!!!! ... og med den V-formen og de låra er vi litt uenig om det er han eller hun vi fikk .....


Vi lot oss også slakteren overale oss til å gå for en engelsk "superb steak" for Nyttårsaften! It's SO good, it's the best of the best ... You've got to choose this!!!  Jo, det er greit, men vi regnet ikke med at vi så ut som to personer uten magemål der vi stod foran disken..... Sjekk denne størrelsen da! Hvordan i all verden skal vi klare å få i oss dette innen vi returnerer for en god sak????  Bare så det er sagt... appelsinen er en stor appelsin!


Well, nå skal denne smøres inn i sterk sennep og annet lurium, og så skal den vel steke i et par dager???? Det er i alle fall én ting som er sikkert .... ikke noe galt om kjøtt, men den første middagen hjemme skal være fisk!!!

Nå skal vi nyte den greske aftenen med norsk julepynt og julesanger! Vi gleder oss og vil tenke på alle våre kjære som er andre steder i verden! :)

Vi ønsker alle lesere av bloggen en riktig god jul!!! We wish all readers of this blog a very merry Christmas! The best of thoughts to you all!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar