tirsdag 8. november 2011

Hjemmebrenneri på høyt plan!

Solen skinte og vi fant ut at det måtte bli en tur idag også! :)  Vi valgte ut et besøk til det eldste oliventreet i verden, som etter genprøver, årringprøver og andre prøver er typet til å være 5000 år gammelt. MEN ... det må dere få lese om en annen god gang, for mens vi snirklet oss ned i de dype dale og opp de høye topper, fikk vi litt hakeslepp da vi plutselig kjørte tvers igjennom et skikkelig hjemmebrenneri!!!

Dette måtte utforskes!!! Vi feiet bilen inn til siden rett etter gjennomkjøringen og spurte pent om vi fikk lov til å fotografere! My God.... vi er aldri blitt bedre ivaretatt ... det vanket RAKI  rett fra tuten og min kjære ble bare bedre og bedre i å snakke gresk mens jeg ble adoptert som ekstra barnebarn i familien! Det værste var at RAKI'en smakte godt!

FANTASTISK å være med på noe sånt!!!  Gamlemor bablet ivei på gresk og vi svarte så godt vi kunne utifra hva vi tydet det som. Bestefar var litt betenkt og lurte på om vi kom fra Stasi! Varmen fra peisovnen stekte i ansiktet mens vi fikk servert drink nr. 3 sammen med ristede nøtter og hjemmetørkede rosiner! Min kjære fikk full opplæring, men det spørs om det festet seg og om det vil være like stor success derhjemme .....  Sorry, men dette slo ut møtet med det 5000 år gamle oliventreet ... men vi lover å komme tilbake til saken! ;D


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar