tirsdag 1. november 2011

The Eagle has landed!

Sjeeeezzzus!!!

Svupp sa det og vi satte føttene på gresk jord! Vår privatsjåfør, en gresk gud, garantert etterkommer fra Eros - høy og mørk, med øyne så azurblå som Egeerhavet selv,  hentet oss i sin skinnende blanke Mercedes og førte oss trygt frem til our new home! :) Min kjære speidet etter Venus, men dessverre ... hun dukket ikke opp på flyplassen denne kvelden! ;0)  Sjåføren tok en svipptur innom fiskelandsbyen og viste oss et par tavernaer, bakeren, supermercadoen og ellers en del spennende ting. Han fortalte oss også veien til STRANDEN! :D
Huset og leiligheten var kjempekoselig! Nok av alt og gjennomført kvalitet! Kan man be om mer!

Nå er kofferter pakket ut, alle tekniske dibbidutter (les; Mac'er og Ipoder og Ipad) er sjekket for evt. skader etter at taxi-sjåføren hjemme  i Norge fikk akkurat den "kofferten" til å rase i bakken! Men det er gått bra! Vi har allerede skypet og mottatt 100-vis av hyggelige "kos dere-meldinger" på mail og sms!

Etter å ha tatt oss litt vin ute på terrassen nå, med utsikt over fiskelandsbyen og månen som speiler seg i havet, skal vi ned og spise litt god gresk mat, før vi hits the pillows! Det har vært et langt døgn og vi kommer til å sove godt!


:) :) :) :) :)

Bilder hentet fra internett

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar