onsdag 2. november 2011

Første dag

Sov lenge etter en maratondag igår.  Tittet ut i håp om å se solen, men dessverre var den ikke fremme idag.
Skydekket lå lavt og det kom noen få regndråper.  Dette stoppet ikke oss, så vi tok en tur ut og sjekket appelsin- og sitrontrærne som snart ser ut til å være høsteklare. Yoooohoooo.... gjett om vi gleder oss til friskpresset juice høstet fra egen hage!

Eksempel på hva hagen inneholder.

Dagen gikk også med til å utforske området og få innkjøpt nødvendig proviant.
Vi var innom bakeren og måtte selvfølgelig ha croissanter i tillegg til brød, vi er jo i sydeuropa!

Idag ble vi tipset om det største supermarkedet i nærheten som ligger i nabobyen, en liten rusletur på 45 minutter.  'Heldigvis' tok vi ikke med kameraer for da hadde den turen tatt 3 timer. Vi vandret langsmed vakre strender, gjennom olivenlunder, vakre hager, hønsegårder og hestehager samt balanserte på toppen av klippene ut mot det turkise havet. En interessant tur til butikken!

Utsikt fra terrassen idag tidlig.
Lunchen ble inntatt sammen med grekerne på en lokal taverna i Kalives og bestod av Souvlaki, pommes frites, tzatziki og ikke minst gresk øl: Mythos!
Kalives var nå tom for turister og det opprinnelige greske dagliglivet preget byen.  Butikkene og livet bar ikke preg av krisestemning. Siden bussruter levert sitt eget liv her nede, endte vi opp med å praie en taxi hjem.

Vær:  Overskyet og litt regn   Temp.: 15 grader

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar