onsdag 23. november 2011

Et hundeliv ....

Her på Kreta bruker man hund istedetfor alarm. Alle med respekt for seg selv har minst 2-3 hunder og de er IKKE sosialisert, slik at de første gangene man vandrer seg en fredelig tur, får man hjerteklapp minst 15 ganger, siden hundene er mektig ivrige på å vise frem sin spisse tangard og hule baryton-stemme! Hundene er ikke særlig store, men desto større i kjeften og har en utholdelse en duracell-kanin ville misunne de!

Om natten står de ute hele tiden og bjeffer på alt som rører på seg - mon tro Øystein Sunde har vært her og fått inspirasjon, når han skrev om "fatter'n som lå i Härjedalen og skjøt på al som rørte på seg"...

Når vi våkner av dog-fights kl. 05:00 om morgenen i full konkurranse med en eller flere forvirrede haner, da er det bare en ting å gjøre - plugge inn øreproppene og sove videre! :D


Klikk på pilen for å se video-snutten

Idag har vi lullet oss inn i drømmen om at vi har vunnet i lotto, og gått på eiendomsvisninger. Det er utrolig mye til salgs her nede, men prisene spriker voldsomt. Noen steder får du flere terrasser og basseng i et lokalmiljøhus, for samme prisen som en lang tynn tarm av et hus uten basseng, med stor naturtomt i utkanten. Ikke lett å bli klok på det, men det er en besnærende tanke å skulle få seg et lite "krypinn" her nede! Nå er det kvelden og vi er klare for kyllingsalat og et stort glass rødvin! :) Håper alt står bra til i gamlelandet!

Vær:  Overskyet    Temperatur: 15 grader

2 kommentarer:

  1. Her står alt bra til. Masse tåke, søle og yr. Nei da - vi misunner dere ikke!!!!!!! Men derimot har vi mulighet for å være med i kampen om over 120 mill. i Viking Lotto-potten ikveld. Så vi sitter og planlegger fremtiden over en kopp kaffe, varme rosinboller og stearinlys. Livet er herlig :-)

    SvarSlett
  2. Ja, vi har også en langtidskupong inne, men når vi slo på TV'en var trekningen utsatt pga noe tull i Finland! Så dumt! Si ifra når dere får pengene, så kan vi gi dere noen gode tips til steder her nede!!! Mye fint og det høres deilig ut med rosinboller og kaffe da!!! JA, livet er herlig! :)

    SvarSlett