torsdag 24. november 2011

På slang .....

Dagen idag den er din alene, eller ... seize the day - som det heter ....  og hva skjer??? Jo, vi liner opp for å bli med på visninger sammen med en av de mange eiendomsmeglerne i området og finner - drømmestedet hittil. Nå skal det sies at vi pt. bor i et drømmehus, men det kan vi jo ikke sånn uten videre annektere, så da må man ut på leting .... og som sagt, så gjort!

Først ut var et hus med både takterrasse, stor patio, svømmebasseng og egen leilighet i kjelleren. Huset var bebodd av en gammel dame, som var der "alene" med ...... 20 katter!!! Det avgjorde saken, - vi dro videre! Neste hus var en bungalow med peis, 3 soverom og flott opparbeidet hage (- hva annet kan man forvente når eierne var engelskmenn ... ;O) .... og en vanvittig flott takterrasse, naboene var norske  .... så vi dro videre til et hus, som hadde en nabo med 2 illsinte sjefere - ikke bra ... vi dro videre, og kom til det huset vi godt kunne tenke oss ..... her taler bildene for seg selv....
Bildet er lånt fra prospektet dreamcatchers

Utsikt mot vest
Hagen og bassenget samt overbygget utestue

Vi fant også en liten videosnutt, på internett, fra huset, som du kan se ved å klikke på denne linken. Interiøret er kanskje ikke helt vår stil, men det kan man jo endre ved et trylleslag! :)

http://www.youtube.com/watch?v=KYxesD0gJuM&feature=related

Som det vel kan sees, er dette ikke akkurat noe man får for "lommepenger", så nå sitter vi her foran peisen og funderer på hvordan vi snarest mulig kan klare å spa opp et par millioner - sånn helt uten widerøe!!! Alle forslag tas imot med tak!

Apropos peis, .... vi har vært på slang idag. VED-slang! Et heller sjeldent fenomen i Norge, men relativt alminnelig på Kreta ... innbiller vi oss!???  Vi har i alle fall møtt flere sortkledde, krokete koner med skaut, som har gått og samlet ved i grøftekanten! Vi fikk med oss en grei favn hjem, men problemet er bare at det  jo er oppbrent før man rekker å si "kake"! Av den grunn har vi besluttet å ringe til guruen "George" imorgen, og bestille skikkelig ved fra ham! Da skal det snart bli førjulstemning her i stua også!

 

Ellers har vi vært på den kjente caféen "Francoise" og spist lunch idag. Stemningsfullt sted, med en stor brennende, glovarm brase midt i lokalet. En skikkelig "sjørøver-café" med sjel! Der spiste vi god omelett, og traff flere av våre nyerhvervede engelske venner ... som satt ivrig og planla et nytt café-konsept, som de skulle prøve ut til sommeren!

For første gang kjente vi på temperaturen i vannet og det var overraskende varmt! Vi gjetter på ca. 22 grader!  Jeg er overbevist om at hvis jeg bare hadde turt å stille i bikini på en solrik dag, og hevet meg ut i bølgene (se for dere Baywatch nå ... he he), ville de gamle grekerne som sitter hutrende i boblejakker på strandbarene kanskje allikevel ikke ringt asylet! Det er faktisk badetemperatur enda ... det er bare litt flaut å sprade rundt i bikini - når gutta på strandbaren hutrer i boblejakke!!! Er det bare meg eller ......... ???

Vær: Overskyet   Temperatur: 15 grader

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar