tirsdag 29. november 2011

Strandvær .... endelig!!!

Værmeldingen lovet fint vær, så vi pakket for picknique på standen .... dagen etter julemarkedet!?! ... litt rart, men dog .... her er alle fysiske lover opphevet.


Siden vi jo ikke hadde med oss strandbag hjemmenfra, ble det LIDL som fikk reklamen denne dagen, og med to stappfulle, lekre plastikposer fra Lidl, putret vi avgårde mot stranden i vår "Batmobil", som nå har bestått 10 x styrkeprøven til LandRoover i de skotske høyfjellene! Denne gangen kjørte vi selvfølgelig av veien på feil side av motorveien, og det varte og det rakk før vi endelig kom til en tunnell under motorveien. Den så litt mørk ut, men pytt pytt, ingen av oss sliter med mørkeredsel, så vi fyrte opp gassen og spant inn i mørket ..... det sies at "i mørket er alle katter grå" men det er jammenmeg vann også!!! I løpet av bredden av en motorvei på tvers, forserte vi ca. 50 m3 vann, men "Batmobilen" var tett som en potte ... og siden, etter at sjokket hadde lagt seg, og etter å ha kjørt igjennom en skog av 2 m høye siv, tok den oss rett mot den fantastiske stranden!

Den hardt prøvede Batmobilen!
En 5 km lang strand, og vi hadde den nesten for oss selv. Merkelig hvor vanskelig det er å bestemme seg for hvor man skal plassere seg, når man kan velge hvorsomhelst i et belte på 5 km ..............???
 
 Trygghetsmomenter........

Men vi valgte et trygt sted ved siden av en dusj og en plankesti, samtidig som badevakt-tårnet også innga en trygghetsfølelse ... vi hadde jo planer om å bade i dag også! Regner med at Herren i huset håpet på at Pamela skulle dukke opp ... ;0) ... uten at jeg følte meg særlig truet av den tanken!

 Bare minner om at det var 28. november .....

En liten picknique etter badet .... har man vel fortjent :O)


Stranden var tydeligvis et yndet sted for hunder i alle størrelser, og siden vi begge er glade i hunder... var det bare et hyggelig avbrekk, når det dukket opp en glad hund som snøftet blidt, tok oss i øyesyn og forsvant igjen med turbo-fart. MEN, så dukket altså Varanen opp! 

Varanen ... himself!
Varanen var selvfølgelig også en hund, i en varans kropp, hjulbent, med et ansikt som en tapir, føtter med tær, en kommodehunds lange kropp og meget, megetsigende øyne!!! Ufattelig sjarmerende!!! Vi sto som fjetret når han dukket opp og lurte på hva slags vesen dette var! Men han kom bare luntende bort til oss, så oss dypt inn i øynene og ble stående og se på oss leeeenge. Så stilte han seg klint inntil meg og ba om å bli klappet! Jeg klappet og klappet, men Varanen ville ikke gå! 

Klappe-klapp......

 

Smått om senn fokuserte han på Patriarkens våte badebukse som hang til tørk på en gren og den bestemte han seg for å vokte. Han rigget seg til i nærheten og hver gang det dukket opp en potensiell fare på 4 ben, utstødte han et par merkelige bjeff som endte i et ulvehyl. Til sist sovnet han! :) Da vi pakket sammen fotoustyret og picknique-Lidlposen vår og la det i bilen, med planer om å gå en tur langs stranden, .... fulgte Varanen etter opp til bilen. Han ble med på hele turen og gikk "ved foten" som den mest naturlige ting i verden!!! Skal innrømme at vi lekte med tanken om å ta ham med hjem!!! Dessverre regnet vi med at den hadde et velutstyrt hjem et eller annet sted i nærheten, så vi forlot ham med tungt hjerte!

 

Vær mandag: Strålende sol                Temperatur: 17 grader

1 kommentar:

  1. Helt utrolig fantastisk hund. Sikker på at han har en eier? Du må dra tilbake og sjekke. Tenk om dere kunne hatt han med hjem Det bare håper jeg - inderlig.

    SvarSlett