søndag 8. januar 2012

LATEST NEWS FROM THE FUNNY FARM!!!

Litt kaldt å gå tur idag, da både temperaturen og uværet krøp nedover fjellsidene med sne i gufsene .... så vi trakk i fleecen og kjørte en tur istedet. Egentlig var vi etterhvert på leting etter et sted å ta en kaffe, og siden vi ønsket å finne et sted vi ikke enda hadde vært, havnet vi på nye veier.....

Plutselig dukket denne cab'en opp i veikanten, og da vi har en liten samling med fotos av gamle, utgående biler, bråbremset patriarken og jeg rykket ut for å fotografere.

 

Jeg hadde ikke rukket annet å knele bak bilen før Dimitri sto ved siden av meg. Han fektet med armene og boblet over av glede, og det gikk ikke lenge før vi forstod at han hadde allerede bestemt seg for hvem han skulle drikke Raki med denne dagen!!! Vår skjebne var beseglet! ......

Han førte oss inn i et virrvarr av rot og skrot, med akkurat nok plass til en liten sti, slik at vi kunne gå kanossagang mot huset. Vi var begge rimelig skeptiske, men Dimitri var harmløs nok, og kom både med et restlager av tørre julekaker og en skvett Raki til .... og han satte i alle fall gevaldig pris på å få besøk av to naive nordmenn .... som ikke turte annet enn å spise og drikke, nikke og bukke, og følge etter der han førte oss! :)

Her er filmen fra stedet Dimitri kalte sitt "Paradis"!!  :)
Vær: Sol og Skyer om hverandre, drizzel i luften og flott regnbue over Plaka      Temperatur: 9 graderIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar