lørdag 7. januar 2012

RETRO .....

Jeg kaster inn håndkledet og innrømmer det ... jeg er litt bilfrelst og spesielt hvis det er "retro" ....  og for å si det sånn ... det har ikke vært vanskelig å finne fotoemner til dette innlegget! Jeg elsker de store, fete flakene som minner om storhetstiden på 40-50-tallet, da bilene slukte bensin og var store som hus .. i alle fall i de fleste land ....   utenom Italia da selvfølgelig, der stuet de jo hele familien + svigerfamilien samt tanter og onkler inn i en liten Fiat 500.  Kanskje på tide å besøke Cuba, før alle de gode emnene ruster opp??? Well, her er noen eksempler fra vårt Kreta:

Legg merke til det gapende og brølende løvehodet foran på panseret! Er det ikke fantastisk????!!!! :)

Alt har en ende ... også denne fantastisk fascinerende og fargerike Peguot 203, modell ?????
Er det ikke fantastisk????!!!!???? Denne er i daglig bruk!  :) Sjekk tapeten på bakveggen! Eksospotten lå på lasteplanet!
Denne skulle snart ut å kjøre et lass med tørre olivengrener til familiens gamle bestemor! Legg merke til at den HAR lys!!! :)
Kretenserne bytter ikke bil sånn i unøden, men eieren av denne bilen er nok av den skikkelig nidkjære sorten! Mer godt brukt bil enn denne skal man lete lenge etter .... Snakk om å være på felgen...... !!!!


Men alle kan jo ikke trille rundt på 4 hjul, ... mange foretrekker å kjempe seg frem på 2! Her er to stykker utgaver, en tilsynelatende ny (eieren var innom og leverte pannekaker) men eieren av siste eksemplar var forduftet.... (kanskje ikke så underlig! )
Vi trodde FBI opererte under-cover, men på en av våre turer ramlet vi faktisk rett oppi skjulestedet deres!!! Snakk om scoop!!! Altså, .... for de som liker å leke detektiv .... her er et lite spor til FBI's base på Kreta!!! :)

Kniiiis :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar